2020-01-31
Resolutie update januari

Mijn goede voornemen voor 2020 was om minstens 5 Engelstalige verhalen te schrijven per maand, waarbij ik voornamelijk zou kijken naar de opdrachten van Furious Fiction (maandelijks) en Reedsy (wekelijks).

Het verhaal dat ik begin januari instuurde voor Furious Fiction haalde de long-list niet, maar ik bewaar het voor een volgende gelegenheid. Zo kon ik een verhaal waar ik vorig jaar een plaatsje op de long-list behaalde recycleren voor een Challenge van The Prose: Jury Duty.

Wat Reedsy betreft: ik haalde vlugger dan verwacht een plaatsje in de top 100, meer bepaald op plaats #90 met 83 punten.

Reedsy top #100

Misschien moet ik de lat wat hoger leggen. Zou ik durven mikken om tegen eind dit jaar in de top 5 te staan? Of moet ik streven naar een minimum aantal punten, zoals bvb: proberen 1000 punten te halen in één jaar tijd? Dat bekijk ik na het eerste kwartaal. Voorlopig blijft het plan om tegen eind dit jaar voldoende verhalen te hebben om er een Engelstalige bundel van te maken. Bij de keuze van verhalen zal ik rekening houden met het aantal "likes" dat elk verhaal krijgt.

Voorlopig is dit de top 5:

  1. A Life Well Spent? (opdracht van 17 januari): 6 likes
  2. The Winter King (opdracht van 3 januari): 6 likes
  3. When it snows, it blizzards (opdracht van 3 januari): 3 likes
  4. Overachiever (opdracht van 17 januari): 2 likes
  5. A Clean Sheet (opdracht van 3 januari): 2 likes

Ook mijn inzending voor de wedstrijd van 24 januari, The Discovery of Music, heeft al 2 likes, maar die wedstrijd is nog niet officieel afgesloten, dus neem ik dat verhaal nog niet in de top 5 op.

Entreprenerd

Book cover Entreprenerd
Buy Bruno's book

Gent2030 candidate European Capital of Culture

Wintercircus

Ghent Wintercircus Campus

Blog

More...

Topics

Bol AlgemeenBol Algemeen